Openlucht optredens # Aandacht voor 't Hollandsche regen- & drupweer Feestband met de lekkerste bekende hits+mash-ups. Ook live met de leukste bekende artiesten!  Openlucht optredens BostonTeaParty.NL Aandacht voor 't Hollandsche regen- & drupweer Feestband met garantie voor je volledig geslaagde feest 

Openlucht optredens
Aandacht voor 't Hollandsche regen- & drupweer

Veiligheid

Opdrachtgever is verantwoordelijk voor de veiligheid van de geluid- en lichtinstallatie, muziekinstrumenten en leden en crew van de Boston Tea Party.

Overkapping podium

In verband met het veranderlijke weer in Nederland is altijd een deugdelijke overkapping en afscherming (2 zijkanten en achterzijde) van het podium, met luifel voor de PA (of aparte PA-wings) noodzakelijk.

Overkapping zaalmixer

Ook de zaalmixtafel en randapparatuur dient deugdelijk te zijn overkapt middels een mixtentje (ca 3x3 meter, moet op 3 zijden dicht te maken zijn) en goed afgeschermd te zijn van het publiek (bv dmv dranghekken) op ca. 20 meter van het podium.

Toegang tot het podium

De toegang tot het podium moet mogelijk zijn voor een grote vrachtwagen (afmetingen: 1060 l x 390 h x 250 b, 15 ton) zonder obstakels over een goed verharde ondergrond (geen gras e.d.).
De vrachtwagen moet direct voor het podium te plaatsen zijn, zodat de techniek via een ramp (loopplank) direct vanuit de vrachtwagen op het podium kan bouwen.
De vrachtwagen moet in de nabijheid van het podium, bij voorkeur direct naast of achter het podium, geparkeerd kunnen worden. Indien de vrachtwagen niet naast het podium geparkeerd kan worden zullen vertragingen of extra personeel in de op- en afbouw moeten worden doorberekend.

Elektriciteit

Benodigde stroom voor een standaard licht- en geluidsset tot 3000 personen outdoor: tenminste één 63 Amp krachtstroomaansluiting óf twee 32 Amp krachtstroomaansluitingen.
Indien er een uitbreiding van de standaard lichtset is gehuurd is meer stroom noodzakelijk afhankelijk van het gehuurde lichtplan.
De krachtstroomaansluiting(en) (380 Volt) dient (/dienen) te bestaan uit 3 fasen, nul en een deugdelijke aarde (CEE-form). Aansluiting(en) binnen 5 meter van het podium.

Podium

Podium minimaal 14x6m (abs. min. 12x5m). Hoogte van het podium tot aan de grond (met publiek) bijvoorkeur 1,50 meter. De hoogte tussen het podium en het plafond dient tenminste 3,5 meter te bedragen (i.v.m. lichtshow).
De PA wordt deels op het podium en deels onder het podium geplaatst. Er wordt dus podiumruimte die de band nodig heeft ingenomen door de PA. De benodigde vrije podiumruimte voor band en PA tezamen dient daarom minimaal 14 x 6 meter te zijn (absoluut minimum is  12 x 5 meter, mits overlegd vooraf).
Hou met de bouw van het podium er rekening mee dat van de voorkant links en recht onder het podium de laagkasten moeten kunnen worden gestapeld (dus geen kruiselingse bouwpijpen laten lopen!). Benodigde ruimte onder het podium: 2 meter breed, 1 meter hoog (per kant).

 

Let wel!

De PA en overige techniek zal nooit onbeschermd / onoverdekt voor het podium worden geplaatst. Ook niet bij mooi weer en hoewel wellicht sommige andere PA-bedrijven dat wel doen. Ook zal er niet gebouwd kunnen worden op te kleine of onveilige podia.

 

Schema podium

Podium 14x6m, 1,5m hoog en ten minste 3,5m tussen podiumvloer en dak.

 

t
o
p

t
o
p

t
o
p

laag
                     

t
o
p

t
o
p

t
o
p

laag
                   
                   
                   
laag
laag
                   
laag
laag

 

Diverse

Indien zaken niet aanwezig zijn dan s.v.p. direct contact opnemen.

 

 

Google bostonteaparty.nl