Licht en geluid # Standaard licht en geluidsetup Boston Tea Party Feestband met de lekkerste bekende hits+mash-ups. Ook live met de leukste bekende artiesten!  Licht en geluid BostonTeaParty.NL Standaard licht en geluidsetup Boston Tea Party Feestband met garantie voor je volledig geslaagde feest 

Licht en geluid
Standaard licht en geluidsetup Boston Tea Party

Standaard licht en geluidsetup Boston Tea Party

De Boston Tea Party neemt standaard een overdaad aan licht en geluid mee. Perfect geluid en spectaculair licht en voldoende voor een locatie bedoeld tot 800 personen indoor (of 400 pax outdoor of tent).

De apparatuur alsmede de gehele achterzijde van het podium (standaard max 9 meter) is afgedekt en perfect gestyled door zwart doek, zodat het podium fraai is afgewerkt en iedere lokatie direct geschikt is voor een perfecte show.

Een feest wordt altijd professioneel begeleid door de technici van het vaste licht- en geluidsbedrijf van de Boston Tea Party (Purple Group) en wordt tot in de puntjes verzorgd.

Indien de lokatie groter is of meer licht is gewenst, kan meer licht en geluid worden ingezet. Indien een lokatie kleiner is, wordt de set perfect aangepast op de lokatie en de grootte van het podium.

geluid setup

De standaard geluidsetup voor een show van de Boston Tea Party bestaat uit een Synco STS setup bedoeld voor ruimtes tot 800 mens indoor (of 400 mens outdoor of tent).*
Meer of ander geluid is altijd mogelijk op aanvraag.

licht setup

De standaard lichtsetup bestaat uit: 4x MacBeam op zwarte staande trussen, 4x MacWash, 6x sunstrips aan de staande trussen, per zijde 2x 1kW frontlicht.*
De standaard lichtsetup is ruim voldoende voor ruimtes tot 800 mens. Voor ruimtes boven de 1200 mens raden we aan de lichtsetup uit te breiden met het combi lichtpakket Xtra of - wat ook leuk is - de live kleurenlaser.

Extra's?

Verder zijn er tal van organisatorische en technische extra mogelijkheden zoals: doorprikken van een discoshow (gratis tot het einde van een show), het (technisch) verzorgen en/of organiseren van een speciale (tape-) act of (bedrijfs)band, extra geluid, extra of intelligent licht, dansvloeren, verzorgen van presentaties (korte presentaties zijn gratis).

Voor mogelijkheden van alle extra's en standaard bundelprijzen verwijs ik naar de Boston Tea Party prijslijst en mogelijkheden.

Meer info?

Heb je vragen over technische zaken, neem dan svp even contact op met Hiddo Born, 073 711 9010 of meel: hiddo (at) bostonteaparty.nl

* Aan deze opsomming kunnen geen rechten worden ontleend. De uiteindelijke setup kan afhankelijk zijn van de (on)mogelijkheden van de locatie (en in een uitzonderlijk geval beschikbaarheid).

 

Google bostonteaparty.nl