Copyright & disclaimer # Eigendom en voorwaarden voor gebruik Feestband met de lekkerste bekende hits+mash-ups. Ook live met de leukste bekende artiesten!  Copyright & disclaimer BostonTeaParty.NL Eigendom en voorwaarden voor gebruik Feestband met de beste en lekkerste oude en nieuwe Dance en Feest Classics, de garantie voor je volledig geslaagde feest! 

Copyright & disclaimer
Eigendom en voorwaarden voor gebruik

Copyright & disclaimer BostonTeaParty.NL Eigendom en voorwaarden voor gebruik Feestband met de beste en lekkerste oude en nieuwe Dance en Feest Classics, de garantie voor je volledig geslaagde feest!

Copyright tekst (NL)

© Copyright Boston Tea Party

© 2010 Boston Tea Party. Alle rechten voorbehouden. Op alle materialen zoals (geen limitatieve opsomming) artikelen, foto's, teksten, logo's, compilaties, audio, video, ontwerp) rust auteursrecht van de Boston Tea Party, dan wel (rechts)personen door wie aan de Boston Tea Party toestemming is verleend te gebruiken. Alle informatie op deze website is zoals het is, en zonder enige garantie of aanspraak. Boston Tea Party is een beschermd en gedeponeerd (handels)merk en eigendom van mr. Hiddo W. Born.

Voorwaarde voor gebruik

Foto's, teksten en andere promo zijn, onder voorwaarde van vermelding van bostonteaparty.nl, vrij te gebruiken ter promotie van een enkel, reeds contractueel vastgelegd, optreden. Foto's, teksten en andere promo zijn onder dezelfde bovengenoemde voorwaarde te gebruiken door organisatie-buro's ten behoeve van offertes, doch slechts voor zover het verkoop van (een optreden van) de Boston Tea Party betreft. Gebruik voor overige doeleinden is slechts toegestaan na schiftelijke toestemming. Klik op de link om de foto te openen. Gebruik de rechter muisknop en 'Doel opslaan als...' om de foto te downloaden.

Copyright & disclaimer BostonTeaParty.NL Eigendom en voorwaarden voor gebruik Feestband met de beste en lekkerste oude en nieuwe Dance en Feest Classics, de garantie voor je volledig geslaagde feest!

 

Copyright text (EN)

© Copyright Boston Tea Party

© 2013 Copyright © 1987-2013 Boston Tea Party. All rights reserved. 

These materials (including without limitation all articles, text, images, logos, compilation, audio, video, and design) are Copyright © 2010 by the Boston Tea Party. All rights reserved.

Disclaimer

All information and materials on the Boston Tea Party website are provided "as is" and without warranty of any kind.

Trademark

Boston Tea Party is a registered trademark and owned by Hiddo Born, The Netherlands.

 

Google bostonteaparty.nl