Video live opnames # Boston Tea Party - Crazy in love mix Feestband met de lekkerste bekende hits+mash-ups. Ook live met de leukste bekende artiesten!  Video live opnames BostonTeaParty.NL Boston Tea Party - Crazy in love mix Feestband met garantie voor je volledig geslaagde feest 

Video live opnames
Boston Tea Party - Crazy in love mix

Boston Tea Party - Crazy in love mix

 

Eerlijk live!

© Boston Tea Party
Recorded raw, pure & live. No re-recordings or after dubs.

What You See Is What You Get!

Iedere band kan een goedklinkende demo in de studio maken, maar het gaat erom wat een band live op het podium kan neerzetten.
Deze audio- en video-fragmenten laten zien hoe een feestband moet zijn: puur, ruw, live, herkenning, spektakel & vooral feest!!
Het bekijken van alleen onderstaande fragmenten is voor diverse bedrijven, evenementenburo's, partycentra en particulieren al voldoende geweest om de Boston Tea Party uit te nodigen voor hun feest. Méémaken kan natuurlijk ook altijd!

Echt live; géén sequencers, géén herbewerking

De audio- en video-opnamen zijn genomen direct van een live optreden. Er is dus geen sprake van een studio-opname, mooi maken door afterdubs of een andere handige digitale correctie.
We spelen trouwens alles gewoon ouderwets live, dus zonder zonder sequencers of tapes die meelopen. Je hoort de band zoals ze ook in de zaal te horen zijn: ruw, puur & live!
Omdat het geen gepolijste studio-opnames zijn geeft het een natuurgetrouw beeld van het feestje dat de band kan bouwen.

 

Google bostonteaparty.nl