Shary-An # Van The Voice of Holland-meisje naar podium-beest #TVOH Feestband met de lekkerste bekende hits+mash-ups. Ook live met de leukste bekende artiesten!  Shary-An BostonTeaParty.NL Van The Voice of Holland-meisje naar podium-beest #TVOH Feestband met de beste en lekkerste oude en nieuwe Dance en Feest Classics, de garantie voor je volledig geslaagde feest! 

Shary-An
Van The Voice of Holland-meisje naar podium-beest #TVOH

Shary-An BostonTeaParty.NL Van The Voice of Holland-meisje naar podium-beest #TVOH Feestband met de beste en lekkerste oude en nieuwe Dance en Feest Classics, de garantie voor je volledig geslaagde feest!

Shary­An brak met haar deelname aan de eerste editie van The Voice of Holland door bij het grote publiek. Hier bereikte de vrolijke verschijning uiteindelijk de halve finale.

Na haar doorbraak in het populaire programma bewijst Shary­An met haar unieke stemgeluid dat ze geen eendagsvlieg is. Inmiddels heeft Shary-An drie albums op haar naam staan en scoor deze hits met de singles Sixfeet Under, Mr. Know It All en Read My Book. Haar echte radiodoorbraak kwam met het nummer Never Played The Bass.

Na de release van haar EP Good Girl in 2014 heeft de Nederlandse soulzangers de tijd genomen om zichzelf te herontdekken. En dat is goed gelukt! Sinds begin 2016 laat Shary­An weer wekelijks van zich horen op radio en TV.

Shary­An geniet momenteel veel airplay op de Nederlandse radio.
“Ik geloof serieus dat er plek is voor een act als Shary­An in de Nederlandse charts” (Giel Beelen 3 FM)

De energieke Shary­An is klaar om te knallen. TheVoice of Holland was slechts een startschot!

 

 

#feestband Boston Tea Party & Friends
#feestband & #Friends :  De leukste beste bekendste artiesten LIVE!

 

Google bostonteaparty.nl