Sandrine (B) # Winnares van Idols Belgie met oa Goosebumps Feestband met de lekkerste bekende hits+mash-ups. Ook live met de leukste bekende artiesten!  Sandrine (B) BostonTeaParty.NL Winnares van Idols Belgie met oa Goosebumps Feestband met de beste en lekkerste oude en nieuwe Dance en Feest Classics, de garantie voor je volledig geslaagde feest! 

Sandrine (B)
Winnares van Idols Belgie met oa Goosebumps


check de video

Winnares van Idols Belgie met oa Goosebumps

Sandrine Van Handenhoven was in 2004 finaliste van de populaire zangwedstrijd 'Idool'. Nochtans was ze zelf niet 100% overtuigd van haar eigen zangkwaliteiten en waren het haar broers die haar uiteindelijk inschreven (want verder dan zingen in haar slaapkamer was Sandrine nog niet gekomen ;-)!

Maar nu is Sandrine dus één van de beste zangeressen van België, ze staat op de allergrootste podia én ze is bovendien een toffe meid! In 2007 zetelde Sandrine in de jury van het muziekprogramma "Superster - The Battle" op Nickelodeon.

In november verzorgde Sandrine het voorprogramma van "The Pointer Sisters" in de Lotto Arena in Antwerpen. Ze werd verdienstelijk tweede in de finale van Eurosong 2008.

 

Sandrine (B) Video

 

Google bostonteaparty.nl