Re-Play live # Re-Play: de R&B iconen vNL beste @feestband vNL met leukste, bekendste, nieuwe dance & feest classics voor Feest der Herkenning!  Re-Play live BostonTeaParty.NL Re-Play: de R&B iconen vNL Feestband met de beste en lekkerste oude en nieuwe Dance en Feest Classics, de garantie voor je volledig geslaagde feest! 

Re-Play live
Re-Play: de R&B iconen vNL

Re-Play live BostonTeaParty.NL Re-Play: de R&B iconen vNL Feestband met de beste en lekkerste oude en nieuwe Dance en Feest Classics, de garantie voor je volledig geslaagde feest!
check de video

Dutch R&B iconen

Ze scoorden giga-hits en kregen twee keer op rij een Dutch R&B Award. Ze zijn gezegend met fantastische stemmen en weten als geen ander hoe ze op een hitgevoelige manier moderne R&B moeten combineren met Nederlandstalige teksten.

Flinke hits & Coole ballads

Dat hits niet altijd bepalend zijn voor de invulling van een succesvol optreden wordt door Re-Play bewezen. Hun grootste hits waren over het algemeen ballads, waardoor de indruk zou kunnen ontstaan dat een optreden van Re-Play misschien wat te romantisch zou zijn. Niets is echter minder waar!

Non-stop opzwepend live!

Door toevoeging van een aantal voormalige eigen up-tempo hits, gecombineerd met swingende songs van wereldtoppers als Kool and the Gang, The Passadena’s en Rotterdamse Soca gaat het dak er altijd af. Dit zijn Mario, Sam, Henk en Alwin. Dit is Re-Play.

Re-Play live BostonTeaParty.NL Re-Play: de R&B iconen vNL Feestband met de beste en lekkerste oude en nieuwe Dance en Feest Classics, de garantie voor je volledig geslaagde feest!

Re-Play live BostonTeaParty.NL Re-Play: de R&B iconen vNL Feestband met de beste en lekkerste oude en nieuwe Dance en Feest Classics, de garantie voor je volledig geslaagde feest!Re-Play live BostonTeaParty.NL Re-Play: de R&B iconen vNL Feestband met de beste en lekkerste oude en nieuwe Dance en Feest Classics, de garantie voor je volledig geslaagde feest!

 

Re-Play live Video

 

Google bostonteaparty.nl