Non Stop: dubbele band continu op het podium # Non-Stop: door en door, gezellige afwisseling, continue energie! Feestband met de lekkerste bekende hits+mash-ups. Ook live met de leukste bekende artiesten!  Non Stop: dubbele band continu op het podium BostonTeaParty.NL Non-Stop: door en door, gezellige afwisseling, continue energie!  

Non Stop: dubbele band continu op het podium
Non-Stop: door en door, gezellige afwisseling, continue energie!

Non-Stop feest =  door & door & door ...

Boston Tea Party's Non-Stop! is er voor iedereen voor wie 3 sets Boston Tea Party niet genoeg is. Voor degenen die liever geen pauzes hebben, geen DJ hoeven horen.

Alles dubbel | dubbel

Non-Stop! is de muziek, het spektakel, de lol, de uitstraling, het dansen, het feesten, het alles wat de Boston Tea Party is, maar dan dubbel | dubbel.

Gezellige afwisseling

Op het podium is het een bonte verzameling van bandleden en een gezellig komen en gaan. Non-Stop! zorgt ervoor dat er altijd 10 bandleden op het podium staan en dat de groep van 20 bandleden elkaar spontaan afwisselen op hun instrumenten.

Continue energie

Bandleden kunnen in het wisselen lekker bijtanken, opfrissen en omkleden. Het publiek wordt dus continue gevoed met goede continue energie!

Non-Stop!

Non-Stop! staat garant voor een onafgebroken volspektakel, dans- en feestsensatie van 3,5 uur* zonder dips!

Boston Tea Party Non-Stop! bestaat uit:

20 bandleden: drummer x2, bassist x2, gitarist x2, toetsenist x2, trombonist x2, saxofonist x2, trompettist x2, drie zangeressen x2

De standaard licht en geluidssetup van de Boston Tea Party is voor Non-Stop! ook ruim voldoende. Podium en zaaleigenschappen en - eisen zijn namelijk dezelfde. Hou wel rekening met een grotere kleedkamer, meer parkeerplaatsen en evt. meer maaltijden voor de band (alleen als de band voor 21h00 begint). tot 3,5 uur non-stop

 

>3,5 uur Non-Stop Knock on Wood festival Soest

 

Non-Stop! = dubbel | dubbel feest!

Non-Stop! = gezellige afwisseling

Non-Stop! = continue energie

 

feestband Boston Tea Party
Beste feestband + party guaranteed!

 

Interview met @feestband Boston Tea Party
+ live registratie Parkfestival Coevorden (RTV Drenthe)

 

 

Google bostonteaparty.nl
 

Google+