Nance (Twenty 4 Seven) # Slave to the music, Is it love & more!.. Feestband met de lekkerste bekende hits+mash-ups. Ook live met de leukste bekende artiesten!  Nance (Twenty 4 Seven) BostonTeaParty.NL Slave to the music, Is it love & more!.. Feestband met de beste en lekkerste oude en nieuwe Dance en Feest Classics, de garantie voor je volledig geslaagde feest! 

Nance (Twenty 4 Seven)
Slave to the music, Is it love & more!..


check de video

13 gouden, 6 platina, 3 dubbel platina platen en zelfs de exportprijs voor best verkopend Nederlands product in het buitenland (voor 18 miljoen verkochte geluidsdragers!). Na Twenty 4 Seven lanceert haar solocarrière met de top 10 hit 'Love Is...' de titelsong van het gelijknamige jongerenprogramma, waarmee ze in 1995 debuteert als televisiepresentatrice. Hoewel ze met veel plezier voor de camera's staat, is het succes van de single er mede de oorzaak van dat Nance besluit zich voor de volle honderd procent aan haar muzikale carrière te wijden.

Live weet Nance haar publiek keer op keer voor zich te winnen. Zo verzorgde ze het voorprogramma van Peter André in de Groningse Martini Hal en het Rotterdamse Ahoy en doet ze een festival met o.a. All Saints, Five en The Backstreet Boys.

En dus ook met de girlz en boyz van de Boston Tea Party Friends!

Nance (Twenty 4 Seven) Video

Google bostonteaparty.nl