Lois Lane: Lois Lane, Abba, Motown show # Live met feestband Boston Tea Party & Friends Feestband met de lekkerste bekende hits+mash-ups. Ook live met de leukste bekende artiesten!  Lois Lane: Lois Lane, Abba, Motown show BostonTeaParty.NL Live met feestband Boston Tea Party & Friends Feestband met de beste en lekkerste oude en nieuwe Dance en Feest Classics, de garantie voor je volledig geslaagde feest! 
Lois Lane, Abba, Disco-fever & Motown show // Live met feestband Boston Tea Party & Friends // BostonTeaParty.NL // Feestband met de beste en lekkerste oude en nieuwe Dance en Feest Classics, de garantie voor je volledig geslaagde feest! // Feestband met de lekkerste bekende hits+mash-ups. Ook live met de leukste bekende artiesten!

Lois Lane, Abba, Disco-fever & Motown show
Live met feestband Boston Tea Party & Friends


check de video

Lois Lane, Abba, Disco-fever & Motown show

De twee zangeressen van Lois Lane nemen de gasten weer even mee terug naar de jaren ’80. In 1987 braken deze schoonheden door met het nummer “Break it up” al snel gevolgd door “Amsterdamned”. Nummers als “It ’s the first time”, “Wanna be”, en anderen zorgden ook in de jaren ’90 voor grote hits!

Tijdens de Friends-show laten zij uiteraard een eigen hit(s) horen, maar ook nummers uit de verassende ABBA-, discofever, of Motown- show zorgen voor een afwisselende combinatie…

 

Lois Lane

Live met feestband Boston Tea Party & Friends

Geïnspireerd door haar idolen Aretha Franklin en The Supremes ontwikkelt de band Lois Lane een soulvol stemgeluid dat de stevige muziek van de band ideaal aanvult.
De eerste single Break it Up blijkt een onverwacht succes en staat enige weken in de tipparade. De band scoort verder met hits als Amsterdamned, het debuutalbum Loïs Lane, It’s The First Time, het album Fortune Fairytales, en vervolgens I Wanna Be.

Hierna volgt een samenwerking met Prince met bijdragen aan het album Precious als I wish I’d written that song, Sex en Qualified. En Lois Lane gaat mee op de Nude-tour met Prince met als hoogtepunt een serie optredens in een uitverkochte Wembley Arena in Londen.
Met de typische Lois Lane sound hebben Monique en Suzanne zich moeiteloos bewezen binnen de popmuziek.

 

Lois Lane goes Abba

Live met feestband Boston Tea Party & Friends

De muziek van één van de beste groep ooit, het wereldberoemde ABBA, beleeft op dit moment een revival, die zijn weerga niet kent. En wie zou deze nostalgische muziek beter kunnen laten herleven dan Lois Lane, een band die zijn sporen al lang en breed verdiend heeft in Nederland!

En nu hebben ze een geweldige show in de aanbieding: de ABBA-act. Met de allergrootste hits van ABBA, zoals Dancing Queen, Mama Mia, Name Of The Game, Waterloo, The Winner Takes It All en Thank You For The Music staan ze garant voor een spetterend optreden!

De band zal met prachtige uitvoeringen van deze bij iedereen bekende klassiekers het gevoel van weleer moeiteloos kunnen oproepen. De afgelopen maanden heeft Loîs Lane bewezen met deze ABBA-act iedere plaats ‘plat’ te kunnen spelen, dus succes verzekerd wanneer u deze topact in huis haalt!

 

Lois Lane diggs Motown

Vanaf heden (2009) is Loïs Lane ook beschikbaar met Motown repertoire.
Monique & Suzanne brengen een ode aan dit repertoire uit deze glorie tijd.  Met titels als: Keep me hangin on, Tears of a clown, I want you back, Baby love, My guy, The happening en Stop! in the name of love.
Deze songs staan garant voor een zeer succesvolle avond en zullen de dansvloer vol doen staan.

Onderstaand een kleine compilatie van de Motown liedjes, gezongen door Loïs Lane, waarbij je meteen zal merken dat dit repertoire uitermate geschikt is voor menig bedrijfsfeest of evenement.
Laat je verrassen door een optreden van Loïs Lane | Motown en laat het evenement afsluiten door dit spetterende optreden!

 

Lois Lane live

Live met feestband Boston Tea Party & Friends

Live met feestband Boston Tea Party & Friends

Live met feestband Boston Tea Party & Friends

 

 

 

 

Google bostonteaparty.nl