Lisa Lois # Lisa heeft de X-Factor! Feestband met de lekkerste bekende hits+mash-ups. Ook live met de leukste bekende artiesten!  Lisa Lois BostonTeaParty.NL Lisa heeft de X-Factor! Feestband met de beste en lekkerste oude en nieuwe Dance en Feest Classics, de garantie voor je volledig geslaagde feest! 

Lisa Lois
Lisa heeft de X-Factor!

Lisa heeft de X-Factor!
check de video | (c) foto Christiaan Westgeest / Facebook Lisa Lois

Lisa heeft de X-Factor!

In een zinderende finale, waar maar liefst 2,5 miljoen mensen naar keken, won de 22-jarige Wageningse van medefinaliste Rachel met haar emotionele uitvoering van de Leonard Cohen-klassieker ‘Hallelujah'.

Al tijdens de eerste liveshow blijkt dat Lisa op het podium helemaal op haar plek is. Met ogenschijnlijk gemak zingt ze zich door alle liveshows heen en bevindt zich geen enkele keer in de gevarenzone. "Ik had al die tijd toegewerkt naar die eerste liveshow. Toen besefte ik pas echt dat dit is wat ik wil doen: optreden voor een groot publiek. Als je daar eenmaal van geproefd hebt, wil je er alleen maar meer van." En dat geldt ook voor het publiek en de vele kijkers. Door haar warme en krachtige stemgeluid en nuchtere persoonlijkheid groeit Lisa in korte tijd uit tot de gedoodverfde winnaar. Haar nuchtere blik op de gebeurtenissen die zich in rap tempo voltrekken en vooral haar bijzondere zangtalent leveren haar uiteindelijk de felbegeerde winst op.

Na het winnen van X Factor is Lisa direct veel gaan optreden in het land. Met haar live-band band en prachtig repertoire bezorgt deze zangeres menig muziekliefhebber kippenvel.

Lisa heeft de X-Factor!

Lisa heeft de X-Factor!

 

Lisa Lois Video

 

Google bostonteaparty.nl