Jeroen van der Boom # Jij bent zo.... Feestband met de lekkerste bekende hits+mash-ups. Ook live met de leukste bekende artiesten!  Jeroen van der Boom BostonTeaParty.NL Jij bent zo.... Feestband met de beste en lekkerste oude en nieuwe Dance en Feest Classics, de garantie voor je volledig geslaagde feest! 

Jeroen van der Boom
Jij bent zo....

--- Vooralsnog zal Jeroen de komende tijd alleen met eigen band optreden ---

De grote nr 1-hit Jij bent zo en Eén wereld komen uiteraard aan bod als Jeroen van der Boom live uitgaat met de Boston Tea Party.

Jeroen van der Boom plus Boston Tea Party is in één zin samen te vatten als de meest veelzijdige en eXplosieve show van Nederland.

Zijn allround repertoire - van Robbie Williams tot Andre Hazes - voorziet in de gezelligheidsgarantie waarmee succes verzekerd is. Jeroen speelt op iedere situatie in en is een graag geziene muzikale gast op vele soorten gelegenheden.

Zingen, acteren, imiteren, improviseren, presenteren en ondernemen, behoren tot de veelzijdige ingrediënten van deze entertaining duizendpoot. Hij heeft charisma, gevoel voor humor, overtuigingskracht en is bovenal een enorm vocaal en muzikaal talent. Kippenvel is onvermijdelijk wanneer Jeroen achter zijn babyvleugel gaat.

 

 

Google bostonteaparty.nl