Jamai # Winnaar van Idols 2003, muziek en musicalster Feestband met de lekkerste bekende hits+mash-ups. Ook live met de leukste bekende artiesten!  Jamai BostonTeaParty.NL Winnaar van Idols 2003, muziek en musicalster Feestband met de beste en lekkerste oude en nieuwe Dance en Feest Classics, de garantie voor je volledig geslaagde feest! 

Jamai
Winnaar van Idols 2003, muziek en musicalster

Als zestienjarige won Jamai Loman, Idols 2003.
Sinds zijn glorieuze overwinning is hij in een mum van tijd uitgegroeid tot een van de grootste nationale sterren, trad hij maar liefst negen keer op in een bomvol Ahoy, stond hij wekenlang op nummer 1 met zijn inmiddels viervoudig platina debuutsingle ‘Step Right Up’ en is zijn wassen evenbeeld bezichtigen in Madame Tussaud.

Het album dat Jamai mocht opnemen na Idols leverde enkele hits op, zoals: Step Right Up, dat een nummer 1-hit werd in Nederland. Verder was er ook het duet met zijn toenmalige vriendin Dewi: When You Walk in the Room.

Musicals

In januari 2004 maakte hij zijn musicaldebuut. Hij vertolkte de rol van Jonathan in de musical Doornroosje in het Efteling-theater.
In het seizoen 2004/2005 stond hij samen met onder andere Jos Brink en Willeke Alberti in de musical Hello Dolly. Jamai speelde daar de winkelbediende Barnaby Tucker. Daarvoor won hij in 2005 een John Kraaijkamp Musical Award voor Aanstormend Talent.
In 2005 neemt Jamai de rol van Simon Zealotus op zich in de musical Jesus Christ Superstar. Zijn medespelers zijn onder andere Dieter Troubleyn als Jezus, Martin van der Starre als Judas en Casey Francisco als Maria Magdalena.
In 2006 heeft Jamai nog vaak de rol van Simon vertolkt, maar er kwam een eind aan Jesus Christ Superstar. Nu speelt Jamai afwisselend met Danny Yanga de rol van Vogelverschrikker in The Wiz. Ook is hij vanaf oktober presentator bij zender Jetix. Daar presenteert hij - samen met Nicolette van Dam - Jetix Max.
Jamai kreeg vervolgens de rol van Marius in Les Misérables op West End, Londen.
Sinds februari 2007 speelt hij overigens 2 rollen in de musical The Wiz. Hij is nog steeds Alternate Vogelverschrikker en daarbij doet hij nu de rol van de Wiz zelf, als eerste cast.

Tegenwoordig is Jamai trouwens ook wekelijks samen met Claudia de Breij te horen en zien in Claudia´s muzikale Show Boat. Een aanrader!


foto: Jamai.net

 

Google bostonteaparty.nl