Gordon # Zanger, radio, TV, schijver, jurylid, persoonlijkheid Feestband met de lekkerste bekende hits+mash-ups. Ook live met de leukste bekende artiesten!  Gordon BostonTeaParty.NL Zanger, radio, TV, schijver, jurylid, persoonlijkheid Feestband met de beste en lekkerste oude en nieuwe Dance en Feest Classics, de garantie voor je volledig geslaagde feest! 

Gordon
Zanger, radio, TV, schijver, jurylid, persoonlijkheid

Het is al weer meer dan 10 jaar geleden dat Gordon definitief doorbrak met zijn wonderschone ‘Kon ik maar even bij je zijn’. Wekenlang voerde hij met dit nummer de hitlijsten aan. Met vervolgsuccessen als ‘Blijf je vannacht bij mij’ en ‘Ik hou van jou’, vestigde Gordon zich definitief aan de top van de Nederlandse atiestenscène.

Zijn humor, uitstraling en performance zijn onnavolgbaar. Zowel op het podium als daarnaast. Niet alleen in Nederland viel dat op. Ook over de grens heeft Gordon zijn successen gehad. Een hoogtepunt vormde bijvoorbeeld een promotie-tour door Zuid Afrika.

Gordon is een veelzijdig man. Niet alleen een uitstekend zanger en entertainer. Ook als TV-presentator van o.a '5 tegen 5' en als Radio-DJ heeft hij zijn sporen verdiend. Het succesvolle TV-programma 'Joling & Gordon over de vloer' is één van Talpa's paradepaardjes!

Ondanks zijn drukke bestaan is hij het zingen nog niet verleerd. Integendeel!
Waar Gordon op het podium verschijnt ontstaat een geweldig feest. Een mooi voorbeeld daarvan zijn de uitverkochte optredens in het Amsterdamse Carré en de, eveneens uitverkochte, shows met 'Toppers in Concert', samen met zijn collega's Gerard Joling en René Froger.

En natuurlijk samen met de Boston Tea Party op het podium. In een variant als Boston Tea Party & Friends of solo in een show van (tenminste - want Gordon lult honderd uit) 30 minuten met de Boston Tea Party.

 

Gordon video

 

Google bostonteaparty.nl