Eric Corton # Dé Lage Landse personificatie van rock ’n roll Feestband met de lekkerste bekende hits+mash-ups. Ook live met de leukste bekende artiesten!  Eric Corton BostonTeaParty.NL Dé Lage Landse personificatie van rock ’n roll Feestband met de beste en lekkerste oude en nieuwe Dance en Feest Classics, de garantie voor je volledig geslaagde feest! 

Eric Corton
Dé Lage Landse personificatie van rock ’n roll

Eric Corton

Eric Corton lijkt dé personificatie van rock ’n roll. Een mooie ‘ruige’ stem, tattoos, speelt gitaar alsof zijn leven ervan af hangt en zegt geen nee tegen een fles Jack Daniels.

Maar schijn bedriegt ook een beetje. Hij is al jaren bij dezelfde vrouw en zijn groupies gedragen zich netjes (“Ik krijg geen slipjes, spiraaltjes of andere wonderlijke dingen toegestuurd”).

Eric speelt jarenlang in diverse bandjes en wordt aan de Toneelschool opgeleid tot acteur. Hij is een aantal jaren werkzaam geweest bij diverse toneelgezelschappen (onder andere Purper, Mussen en Zwanen) en debuteert op TV als presentator van het muziekprogramma 't Dak Eraf bij Veronica.

Al snel stapt hij over naar BNN, waar hij zowel radio als TV doet. Tevens was hij te zien in de populaire Net5 serie “Rozengeur & Wodka Lime” in de zeer goed gecaste rol als zanger/muzikant!

Iedere zaterdag tussen 18 en 20 uur presenteert Eric Thats Live op 3FM, op donderdagavond laat hij je de allerbeste live-tracks horen in Lust For Live.

Studio DeSmet in Amsterdam is op woensdagavond het strijdtoneel van Eric, als hij in Club 3VOOR12 achter de microfoon kruipt voor de betere gesprekken met bands. Let's face it... als het live is, dan heeft Eric het zeker gedraaid.

 

Google bostonteaparty.nl