@feestband Boston Tea Party # Beste feestband van NL : Feest der Herkenning! Feestband met de lekkerste bekende hits+mash-ups. Ook live met de leukste bekende artiesten!  @feestband Boston Tea Party BostonTeaParty.NL Beste feestband van NL : Feest der Herkenning! Feestband met de beste en lekkerste oude en nieuwe Dance en Feest Classics, de garantie voor je volledig geslaagde feest! 

#DJ compleet: zorgeloos all-in
DJ en band spelen ideaal in op de feestende massa!

Loading player...

Pauze CD of DJ?

De pauze muziek wordt bij elk optreden standaard verzorgd met speciaal daarvoor door een DJ samengestelde CD's met aan elkaar gemixte dance- / feest-nummers, zodat het feest in de pauze gewoon doorgaat! Voor inloop, diner of uitloop zijn andere speciaal samengestelde CD's gratis beschikbaar.

DJ compleet = DJ + apparatuur

Een live DJ in combinatie met de DeBand.NL is echter helemaal ideaal. Een DJ kan namelijk perfect inspelen op het publiek. De DeBand.NL samen met een professionele DJ is daarmee een absolute garantie voor een continu feestende menigte!

Een DJ en een complete DJ set-up is mogelijk vanaf €495,- excl. BTW (voor privé-personen incl. BTW) inclusief DJ en inclusief DJ apparatuur en basic meubel (tot einde show DeBand.NL) tot en met uitgebreide DJ booths of Touch DJ danwel VideoDJ.

 

 

Google bostonteaparty.nl
 

Google+