CB Milton # Send me an angel, It's aloving thing & many more Feestband met de lekkerste bekende hits+mash-ups. Ook live met de leukste bekende artiesten!  CB Milton BostonTeaParty.NL Send me an angel, It's aloving thing & many more Feestband met de beste en lekkerste oude en nieuwe Dance en Feest Classics, de garantie voor je volledig geslaagde feest! 

CB Milton
Send me an angel, It's aloving thing & many more


check de video

CB Milton zit de soul in het bloed. Wie herinnert zich niet zijn grote hits Send me an Angel en It’s a loving thing uit de beginjaren 90, of Something goin’on een eigentijdse dance-track met dj Mark van Dale.

CB’s carrière bracht hem vrijwel automatisch over de grens. In België is hij razend populair en wat te denken van Frankrijk, Portugal, Oostenrijk, Duitsland, Polen, Rusland en zelfs Zuid-Afrika, waar hij uitzonderlijk veel platen heeft verkocht.

Aangestuurd door de Boston Tea Party live! kenmerkt zich door de optelsom van een een uniek stemgeluid, een hoge entertainmentwaarde en een energieke internationale uitstraling.

Het repertoire van bonk powershow laat zich het best omschrijven als een briljante mix van eigen (hit)songs en overbekende soul, reggea 'n' dance -covers.

 

CB Milton Video

 

 

Google bostonteaparty.nl