Boris live # Natuurtalent winnaar die Idols is ontstegen Feestband met de lekkerste bekende hits+mash-ups. Ook live met de leukste bekende artiesten!  Boris live BostonTeaParty.NL Natuurtalent winnaar die Idols is ontstegen Feestband met de beste en lekkerste oude en nieuwe Dance en Feest Classics, de garantie voor je volledig geslaagde feest! 

Boris live
Natuurtalent winnaar die Idols is ontstegen


check de video

Boris is een natuurtalent die wekenlang lovende kritieken van de Idols jury en publiek kreeg!

Rely On Me is de titel van het debuutalbum van Boris.
Sterk beďnvloed door grote soulhelden als Prince en Michael Jackson, maar ook diens voorgangers Otis Redding, Marvin Gaye en Donny Hathaway, grijpt Boris terug naar de roots van oude soul en dat doet hij met verve!
Zijn muziek bestaat uit retroachtige soul met funk en jazzinvloeden, aangevuld met aanstekelijke poptracks.
De hoofdrol is natuurlijk weggelegd voor het herkenbare, soulvolle en flexibele stemgeluid van Boris. Hij zingt niet alleen de sterren van de hemel, maar schreeuwt, kirt, fluistert en verleidt dat het een lieve lust is.

Boris heeft zelfs het podium mogen delen met souldiva Angie Stone, met wie hij samen het nummer ‘Stay for a While’, vertolkte. En dat terwijl hij nog aan het begin van zijn carričre staat.

Boris treedt niet als tape/act op maar live-band. Boris als Friend is mogelijk als onderdeel van meerdere Friends maar ook als miniconcert (ca 30 minuten) de Boston Tea Party.

 

Boris live Video

 

 

Google bostonteaparty.nl