Biografie # Bio feestband van Nederland Feestband met de lekkerste bekende hits+mash-ups. Ook live met de leukste bekende artiesten!  Biografie BostonTeaParty.NL Bio feestband van Nederland Feestband met garantie voor je volledig geslaagde feest 

#biografie feestband Boston Tea Party
feestband met Feest der Herkenning! #party guaranteed!

Boston Tea Party is party guaranteed!
Boston Tea Party is dè garantie voor je volledig geslaagde feest!

Party Guaranteed! : #www.bostonteaparty.nl  #www.facebook.com/feestband
De Boston Tea Party is dé superspontane TOP- feestband van Nederland en volgens insiders Neerlands beste en vooral leukste feestband.
Met het Feest der Herkenning en een absolute spektakelshow is dit 10-tal dé garantie voor een volledig geslaagd feest!

Is This A Party Or What ?! : #biografie #repertoire #Referenties
Met hits en veel medleys van bekende lekkere oude en nieuwe dans & feest classics brengen we het Feest der Herkenning: dé garantie voor een volledig geslaagd feest!

What You See Is What You Get ! : #audio #video #foto
De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: hun passie voor een gezellige boel. En dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium!
Een pompende vier man sterke ritmesectie, drie spetterende en knetterende blazers, drie superspontane zangeressen met wonderschone zangstemmen aangevuld met spectaculair licht en adembenemend geluid staan garant voor een absolute spektakelshow.

Kom het zelf maar eens beoordelen : #live #shows
Volgens insiders dus Nederlands beste feestband. Maar geloof dat niet omdat dat nu zo gezegd wordt, kom dat zelf maar eens beoordelen!
Het tiental van de Boston Tea Party maakt al jarenlang van elk optreden een superfeest, waarbij het dansende publiek de hoofdrol speelt. En dat is te zien!

 

Interview met @feestband Boston Tea Party
+ live registratie Parkfestival Coevorden (RTV Drenthe)

 

 

Boston Tea Party & Friends:
live met de beste en leukste artiesten!

Live met de leukste, beste en bekendste artiesten! : #friends
Boston Tea Party & Friends is een spetterende finaleshow, waarbij de band één of meerdere artiesten live begeleidt in een Vrienden van.. -achtige setting.
Niet zomaar een artiest op het podium, maar verrassende nummers en bijzondere duetten lekker spontaan door elkaar heen, zodat het iedereen in de zaal continue kan boeien.

Bijzondere finaleshow met jouw Friends!
Je kan als klant zelf de keuze maken uit de artiesten die je bij je bedrijf, het personeel, het feest en het doel van de avond vindt passen.
Staat een artiest nog niet in het rijtje (van het menu), neem dan even contact op. We zoeken graag een en ander voor je uit.

Mini concert
In beginsel zijn alle artiesten te plannen als onderdeel van een Boston Tea Party & Friends -finaleshow. Bijna alle artiesten zijn ook mogelijk als een 30 minuten mini concert. Vraag naar de mogelijkheden (ook als jouw artiest er nog niet tussen staat)!

Onze Friends
Alain Clark, Ali B., Amy Winehouse tribute, Angela Groothuizen (Dolly Dots), Anita Meyer, Antje Monteiro, AreMC, B-Yentl, Ben Saunders, Berget Lewis, Big Black & Beautiful, Birgit Schuurman, Bryan B., Charly Luske, CB Milton (Clarence Bekker), Dean Saunders, Des’Ray, Diva's of Dance, Do, Ebonique, Edsilia Rombley, Ellen ten Damme, Eric Corton, Erik Mesie, Forrest, Gerard Joling, Glennis Grace, Golden Strings, Gordon, Henk Westbroek, Hind, Jaap (Jaap Reesema), Jamai, Lee Towers, Leona Philippo, Lesley Williams, Linda Estelle (T-Spoon), Lisa Lois, Lisa Noya, Lois Lane, Mai Tai, Manuela Kemp, Mark Dakriet, Maud, Mieke (Giga) Stemerdink, Nance, Nathalie, Nikki, Nol Havens (VOF De Kunst), Re-Play, Robbie W., Robert Jacketti, Rochelle, Sonja Silva, Soul and Disco Brothers, Wesley Klein, meer op aanvraag.

Biografie BostonTeaParty.NL Bio feestband van Nederland Feestband met garantie voor je volledig geslaagde feest

 

 

Big Band Style
Boston Tea Party small big band

BTP Big Band Style / Small Big Band: #bigbandstyle
Op veler verzoek is een uitbreiding van de band mogelijk gemaakt met een heuse big band blazers sectie van totaal 6 spetterende blazers: baritonsax, trombone, tenorsax, altsax en twee trompetten (dus een verdubbeling van de 3 blazers). Hiervoor zijn speciaal alle blaaspartijen helemaal opnieuw gearrangeerd.

 

 

Non-Stop
Dance 'till you drop!

Onafgebroken dans en feest spektakel: #nonstop
Boston Tea Party's Non-Stop! is er voor iedereen voor wie 3 sets Boston Tea Party niet genoeg is. Voor degenen die liever geen pauzes hebben, geen DJ hoeven horen. Op het podium is het een bonte verzameling van bandleden en een gezellig komen en gaan.
Non-Stop! zorgt ervoor dat er altijd 10 bandleden op het podium staan en dat de groep van in totaal 20 bandleden elkaar spontaan afwisselen op hun instrumenten. Het publiek wordt dus continue gevoed met goede continue energie! Non-Stop! staat garant voor een onafgebroken volspektakel, dans- en feest-sensatie van 3,5 uur* zonder dips!

 

 

facebook.com/feestband:


Ga voor het nieuwste nieuws, foto's en video's naar facebook.com/feestband en volg ons daar!

 

 

Google bostonteaparty.nl