feestband audio live opnames # echt live; géén heropname, géén studiowerk Feestband met de lekkerste bekende hits+mash-ups. Ook live met de leukste bekende artiesten!  feestband audio live opnames BostonTeaParty.NL echt live; géén heropname, géén studiowerk Feestband met garantie voor je volledig geslaagde feest 

audio live opnames #feestband Boston Tea Party
echt live géén heropname géén studiowerk pure & live

 

Echt en eerlijk live! (c) Boston Tea Party
recorded raw pure & live.
no re-recording or after dubs!

www.bostonteaparty.TVWhat You See Is What You Get!
Iedere band kan een goedklinkende demo in de studio maken, maar het gaat erom wat een band live op het podium kan neerzetten. Deze audio- en video-fragmenten laten zien hoe een feestband moet zijn: puur, ruw, live, herkenning, spektakel & vooral feest!!
Het beluisteren van alleen onderstaande fragmenten is voor diverse bedrijven, evenementenburo's, partycentra en particulieren al voldoende geweest om de Boston Tea Party uit te nodigen voor hun feest. Méémaken kan natuurlijk ook altijd!

www.bostonteaparty.TVEcht eerlijk live; géén her-opnames of nabewerking!
Alle audio- en video-opnamen zijn genomen direct van een live optreden. Gewoon in simpel links en rechts opname via de zaalmengtafel. Er is dus geen sprake van een studio-opname, mooi maken door afterdubs of een andere handige digitale correctie.
We spelen trouwens alles gewoon ouderwets live, dus zonder zonder sequencers of tapes die meelopen. Je hoort de band zoals ze ook in de zaal te horen zijn: ruw, puur & live! Omdat het geen gepolijste studio-opnames zijn geeft het een natuurgetrouw beeld van het feestje dat de band kan bouwen!

 

 

www.soundcloud.com/feestband

# Ruw, direct, spontaan & live!
Alle opnames zijn 2-track opgenomen direct uit de zaalmengtafel zonder studio en heropname of remix.

 

 

www.soundcloud.com/feestband/friends

#  Boston Tea Party & Friends
Live met de leukste, beste en bekendste artiesten Boston Tea Party & Friends is een spetterende finaleshow, waarbij de band één of meerdere artiesten live begeleidt in een Vrienden van.. -achtige setting.
Een bijzondere finaleshow. Niet zomaar een artiest op het podium, maar verrassende nummers en bijzondere duetten lekker spontaan door elkaar heen, zodat het iedereen in de zaal continue kan boeien.
Jouw Friends! Je kan als klant zelf de keuze maken uit de artiesten die je bij je bedrijf, het personeel, het feest en het doel van de avond vindt passen.
www.bostonteaparty.nl/Friends

stukje Glennis Grace live #Friends
gezellig middagoptreden @ Sail Den Helder Marine 525

 

 

www.soundcloud.com/feestband/bigband

#Boston Tea Party big band style
Op veler verzoek is een uitbreiding van de band mogelijk gemaakt met een heuse big band blazers sectie van totaal 6 spetterende blazers: baritonsax, trombone, tenorsax, altsax en twee trompetten (dus een verdubbeling van de 3 blazers). Hiervoor zijn speciaal alle blaaspartijen helemaal opnieuw gearrangeerd.
Hiervoor zijn natuurlijk alle blaaspartijen totaal herzien en opnieuw gearrangeerd. Niet simpelweg partijen dubbelen, maar alle nummers in moddervet big band geweld. En het is extra gezellig met 13 mens op het podium! #big band style & feestband #moddervet dubbel blazers geweld! #small big band
www.bostonteaparty.nl/bigbandstyle

 

 

Echt en eerlijk live! (c) Boston Tea Party
recorded raw pure & live. no re-recording or after dubs!

 

 

 

Google bostonteaparty.nl