Are MC # The NL + EN mic steamer! Feestband met de lekkerste bekende hits+mash-ups. Ook live met de leukste bekende artiesten!  Are MC BostonTeaParty.NL The NL + EN mic steamer! Feestband met de beste en lekkerste oude en nieuwe Dance en Feest Classics, de garantie voor je volledig geslaagde feest! 

Are MC
The NL + EN mic steamer!

De skills van Rapper AreMC zijn onnavolgbaar zowel Nederlandstalig als Engels. AreMC is de ideale Master of Ceremony en weet ieder publiek tot uitzinnigheid te feesten. Of je nu van rap en R&B houdt of niet.

Are MC is een geweldige uitbreiding op een optreden van de Boston Tea Party en een ideale toevoeging tot Boston Tea Party & Friends met high performance en energie level.
Hoewel AreMC iedereen kan laten bouncen en feesten is het een ideale toevoeging bij een Boston Tea Party & Friends om naast de andere Friends met zijn Nederlands en Engelse flows de youngsters aan te spreken.

Kortom, deze EmCee brengt hiphop gecombineerd met funk op een energieke wijze met een old school geörienteerde vibe. Altijd gehuld in Adidas-outfit, mag je deze positieve rapper niet missen.

It's the mic steamer with the live-on-stage routine!

Are MC vragen we vaak of alleen of in combinatie met andere Friends. In de combinatie met Friends heeft de MC al meerdere malen op het podium gestaan met: Lois Lane, Xander de Buisonjé, Maud, Erik Mesie, Manuela Kemp, en ook (nota bene) Gordon, Gerard Joling en Albert West.

Audio en videomateriaal volgt.

 

Google bostonteaparty.nl