Angela Groothuizen # Live met feestband Boston Tea Party Feestband met de lekkerste bekende hits+mash-ups. Ook live met de leukste bekende artiesten!  Angela Groothuizen BostonTeaParty.NL Live met feestband Boston Tea Party Feestband met de beste en lekkerste oude en nieuwe Dance en Feest Classics, de garantie voor je volledig geslaagde feest! 

Angela Groothuizen
Live met feestband Boston Tea Party

Angela Groothuizen is natuurlijk overbekend van de Dolly Dots. Maar ook daarvoor stond ze al op jonge leeftijd op het podium.

Nadat de Dolly Dots er mee ophielden, maakte Angela met Angela & the Rude 2 succesvolle albums en toerde ze 5 jaar lang door het land en scoorde diverse hits, zoals: Pressure, Young Souls en Up/down.
Tegelijkertijd speelde ze, als opvolgster van Karin Bloemen en Adelheid Roosen, met de befaamde theatergroep Purper in de Nederlandse theaters.

De laatste 15 jaar is Angela vooral bekend geworden als presentatrice van zeer succesvolle programma’s zoals o.a.: de Uitdaging, Wie is de Mol en is ze met regelmaat te zien in de theaters, o.a. met Karin Bloemen het Theatergezelschap J.A.M. (met Berget Lewis en Julya Lo’ko) en haar eigen soloshow ‘Klein’.

Angela doet vooral wat ze echt leuk vindt en waar ze goed in is: zingen. In mei 2007 staat ze daarom nog 1 keer met haar vriendinnen van de Dolly Dots samen op 1 groot podium tijdens de Reünieconcerten in Ahoy.

We waren als Boston Tea Party erg onder de indruk van haar eerste bijdrage aan Boston Tea Party & Friends. En dat is sindsdien zo gebleven! We hebben Angela er als zangeres danwel presentatrice van Boston Tea Party & Friends meer dan  graag bij!


© foto Hans Speekenbrink

Google bostonteaparty.nl