Mieke Stemerdink / Amy Winehouse # Mieke 'Giga' ook als Amy tribute big band style Feestband met de lekkerste bekende hits+mash-ups. Ook live met de leukste bekende artiesten!  Mieke Stemerdink / Amy Winehouse BostonTeaParty.NL Mieke 'Giga' ook als Amy tribute big band style Feestband met de beste en lekkerste oude en nieuwe Dance en Feest Classics, de garantie voor je volledig geslaagde feest! 

Mieke Stemerdink / Amy Winehouse
Mieke 'Giga' ook als Amy tribute big band style

Mieke 'Giga' ook als Amy tribute big band style

Amy Winehouse tribute Big Band style

Mieke’s repertoire varieert van swing en jazzy tot (Neder)pop.
Mieke is ongeëvenaard in haar Amy Winehouse tribute. Je kan echter ook de keuze maken voor een Hollandse hits mini Smartlappen-festival.
Kortom, muziek waarmee de sympathieke extravagante verschijning elke locatie op haar grondvesten doet schudden.

Mieke 'Giga' ook als Amy tribute big band style

De Gigantjes

Mieke Stemerdink is bekend als leadzangeres van De Gigantjes die jarenlang de muzikale gangmakers op festivals waren. Daarna heeft Mieke de Gigantjes verlaten om zich aan een solo carrière te wijden.

Mieke Stemerdink en De Smartlappen

Een wel zeer gevarieerd gezelschap van zangeressen, zangers en muzikanten brengt u een nog gevarieerder selectie van de mooiste Hollandse liedjes.
Van Johnny Jordaan tot Dr. Bernard, via De Voet van die oude Wester terug naar de Kust. Luister of zing mee en verbaas u over de schoonheid van het nog lang niet vergeten Nederlandse Lied. Garantie voor een avond ouderwetse gezelligheid.

Mieke 'Giga' ook als Amy tribute big band style

Mieke en Amy Winehouse

Mieke brengt een tribute aan Britse Amy Winehouse die er niet om liegt! Vanaf het allereerste begin swingt het de tent uit. En Mieke Stemerdink ziet er altijd geweldig uit in haar gewaagde outfits

Stukje Mieke als Amy Winehouse en big band luisteren?

Onbewerkt en direct uit de zaaltafel trouwens.. ;-)

Get the Flash Player to see this player.

 

Mieke 'Giga' ook als Amy tribute big band style

Google bostonteaparty.nl