Agenda feestband Boston Tea Party # agenda live openbare opterdens feestband Feestband met de lekkerste bekende hits+mash-ups. Ook live met de leukste bekende artiesten!  Agenda feestband Boston Tea Party BostonTeaParty.NL agenda live openbare opterdens feestband Feestband met garantie voor je volledig geslaagde feest 

#agenda live optredens
openbare live optredens feestband Boston Tea Party

#agenda live optredens
openbare live optredens feestband Boston Tea Party

Meemaken,.. bij zijn!..
Volgens insiders is de Boston Tea Party Nederlands beste feestband. Maar geloof dat niet omdat dat nu zo gezegd wordt, kom dat zelf maar eens beoordelen! Het tiental van de Boston Tea Party maakt al jarenlang van elk optreden een superfeest, waarbij het dansende publiek de hoofdrol speelt. En dat is te zien!

85% van de shows zijn niet openbaar..
De Boston Tea Party speelt vooral veel op de grotere bedrijfsfeesten (70% van de shows), kan lekker beesten op studentenfeesten, speelt graag op privé-feesten en bruiloften (samen ca. 15% van de optredens) en feest levendig op openbare podia (de andere 15% rekent zich uit).

Altijd plek voor potentiële klanten!
Wil je de Boston Tea Party boeken dan is er als potentiële klant natuurlijk altijd de mogelijkheid de band een keer bij een besloten feest mee te maken.

 

agenda openbare shows via Facebook

Alle optredens worden tegenwoordig aangekondigd via facebook. Wil je op de hoogte gehouden worden van onze openbare optredens? LIKE dan onze facebook page op facebook.com/feestband

facebook.com/feestband/events

www.bostonteaparty.TVCheck hier de openbare optredens. Let op! openbare optredens worden veelal 14 dagen voor de show aangekondigd via facebook. Like ons facebook om op de hoogte gehouden te worden.
www.facebook.com/feestband/events

 

 

facebook.com/feestband

Google bostonteaparty.nl